søndag 5. juni 2016

Dag 19 - 2016 Hjem


Det var nesten vemodig å dra herfra. Storefjell Hotell på Golsfjellet har en hjemlig atmosfære som jeg ikke har funnet andre steder. Koselig betjening, nydelig mat, og greit rom til restplasspris !!! Stedet har 300 rom, og det alltid mange gjester der.


Det ligger vakkert til, og det er unike turmuligheter både sommer og vinter. Kan anbefales på det varmeste.

Koselige valmuer pyntet opp foran hotellet.


Det ble strake veien hjem i denne ulidelige varmen. Jeg blir helt ødelagt, men godt for de som liker det. Her ligger Krøderen i det flotte været. Lite trafikk, kanskje litt tidlig på dagen.


Jeg har et gammelt postbord(sponplate) på setet, der jeg har veiboka, ekstra kart og notatblokk, og ikke minst et par kameraer. synes det er kjekt.

Så kan det være at noen lurer på hva en slik tur koster. Jeg har bodd på campinghytter og hotell, nesten samme pris (fordi jeg vil ha hytte med ensuite) , da kostet 18 overnattinger 15019,- , det blir 834 kr i snitt, og jeg lå på 9 hoteller av variabel kvalitet. Det er utrolig mye dårlige kontakter, det er ikke rart det blir brann av og til !!!!  Nå har jeg jo med meg denne skjøteledningen min, den er nesten tryggest... Jeg har kjørt 410 mil, og funnet 135 for meg nye kirker.

 Været bedret seg jo fra stiv kuling og regn på Jæren, til utrolig sommervær på Vestlandet. Så var jeg heldig og fikk hilse på en kjent dansebandartist i Sandane, og en FB-venninne i Sogndal, dette bekrefter vel at FB-venner er kjekke  venner. En uforglemmelig tur er  over. Nå må inntrykk fordøyes, før jeg blir urolig og setter meg bak rattet igjen...

En stor takk til alle som har fulgt meg, både med kommentarer og likes. Når jeg drar slik alene, er dette uvurderlig... Tusen hjertelig takk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar