fredag 24. august 2018

Dag 4 Eidsdal til Valdres 24.08.2018


Det var jo ikke den beste værutsikten da vi dro i dag tidlig. Jeg var treig, og klokka ble halv 10 før vi kom avgårde. Litt tunge skyer på fjelltoppene, men fint å kjøre over til Ørneveien. Lite trafikk. 


Det var ikke lett å skimte Geiranger laangt nede i fjorden, noe Svein synes var helt greit. Det var heller ingen cruiseskip i dag. Vi stoppet i Geiranger sentrum , men det var forunderlig stille. Opp fra fjorden, mange svinger, fikk kirka på brikka, og kom oss til toppen. 


Det flatet litt ut.


 Vi tok lunsj på Djupvasshytta, men droppet veien opp til Dalsnibba, siden det var tåke der. 


Vi kjørte deler av den gamle veien, men angret nesten, for den VAR dårlig. 


Jeg måtte ha min daglige middagslur, og Svein venter tålmodig imens jeg sover. 


Stoppet før Sjåk, ved et nydelig vann som egentlig var grønt ! Måtte bare ha en kopp medbragt kaffe. Deilig med noen pauser underveis.


Vi kjørte til Randen, tok av der så vi kom over Valdresflye. Det plaskregnte det meste av fjellovergangen. Så var det å finne et sted å bo. På Beitostølen hadde vi jo nesten akkurat bodd. Valget falt på Valdres Høyfjellshotell. Litt GPS hjalp. Tok av før Fagernes, og kjørte lenger enn langt (igjen), på elendig vei. Været bedret seg, og vi fant omsider hotellet. Det lå fint til med utsikt til Stavsengvannet. Stort, deilig rom til ca 1100,- med frokost. Middagen spanderte vi på oss, med øl og vin til maten. Siste kvelden på denne turen. Stedet kan anbefales. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar