tirsdag 6. juni 2017

Dag 20 - Overhalla til Namdalseid

Det ble ikke så langt idag, ihvertfall i luftlinje. Jeg hadde imidlertid sett meg ut noen kirker ytterst i havgapet på Trøndelagskysten. Da blir det noen ekstra mil.


Ranem kirke dukket opp et par svinger fra der jeg overnattet. Campingvertinna fortalte at hun hadde hatt noen italienere på besøk som gjerne ville inn i denne kirken. Altertavla skulle være en kopi (eller omvendt) av den de hadde i sin egen kirke i Italia. Det viste seg at ingen greide å finne nøkler til kirken, verken presten eller andre. Det er da jeg lurer på om kirken er i bruk ???!!!! Det er en middelalderkirke fra 1187, og det er spådd at den en dag vil rase ut i elva Namsen. Det går stadig leirras ut i elva i området... Bildet viser det karakteristiske hodet murt inn på veggen.

Mursteinsfjorden, antakelig iallefall Trøndelagskysten. Sånn ca rett vest for Namsos.


Jeg kan ikke huske at jeg har sett så mye dyr på disse bilturene mine. Idag var det elg og rådyr og Mikkel Rev, sistnevnte ville ikke la seg fotografere.

Gåsefamiliene på familietur...


Enda mindre og enklere hytte enn sist natt. Når prisen er 450 kr, så er det liksom greit, selv om jeg begynner å lengte etter hvite laken. Det blir uansett der jeg tilfeldig stopper når jeg synes det passer.  Jeg har altså holdt meg i Flatanger-området, for de som måtte være kjent.


1 kommentar:

  1. Hvite laken.....hva er det for slags primadonnanykker??? Tørt og fint og god madrass må holde 😃

    SvarSlett