lørdag 25. juni 2016

På kjent vei - E6 Melhus til Øyer


Karivollen var et helt greit herberge, bare hotell-benevnelsen forsvant. Nydelig oppreide senger, rent, og helt grei frokost. selfmade.  Det hadde regnt inatt, og selv om skyene lå tungt over området, ble det aldri noe regn idag.


Kjørte gjennom Melhus sentrum, og fikk denne vakre steinkirka på bildebrikka. Jeg kunne følge den gamle veien et stykke, og slapp E6  noen fattige kilometer.


Ville dyr er ikke såå ofte jeg ser, men denne elgkalven var fryktelig nysgjerrig. Og til venstre i bildet er det en hjort, men den forsvant rimelig fort.


Jeg er så takknemlig for at jeg kommer inn i noen av disse kirkebygga. Oppdal Kirke lå litt utenfor sentrum, men var åpen. Jeg listet meg forsiktig inn, og kunne ta noen bilder. Det meste var jo treskjæring, utsøkt arbeid.  Og to pipeorgel !!!

Det ble til at jeg valgte kjedelige E6, som vel er den raskeste veien. men etter 34 mil i 26-27 varmegrader, var jeg helt slått ut. Ringte Hafjell Hotellet som jeg overnattet på tidligere, og de hadde ledig rom til meg.

Fint å observere andre hotellgjester når jeg sitter slik alene. Nydelig buffet med et glass rødvin til, smakte godt.


1 kommentar:

  1. T øffe dama som kjører rundt i landet vårt, helt aleine

    SvarSlett