fredag 24. juni 2016

Sør Trøndelag en St,Hansdag i 2016

Nå er vel ikke Dovre akkurat SørTrøndelag, men jeg kjørte det meste av dagen i dette fylket. Jeg ville kjøre veien rv 30 fra Støren til Røros, en ny trase, det liker jeg. Dalen var smal og trang, langs både elv og jernbanespor. Det var sikkert laks i elva, for mange fiskere var å se .
Man kan vel ikke la være å stoppe her, selv om jeg ikke kjøpte Wienerbrød.   Veien videre var en utrolig smal og lang dal. Lite trafikk, og bra vei. Fant at jeg kunne kjøre en snarvei over til Brekken. Det var en smalere vei,
Her langs Aursunden vokste det ballblomster, og det er det ikke ofte jeg ser. Så var jeg plutselig ved Brekken, men da gikk det vei til Sverige ???? Jeg hadde oversett et kryss, og måtte litt tilbake. Det var varmt, 24-25 grader, og greit nok. Skjønte vel kanskje at dette ble langt.
Fiskekort kunne fåes kjøpt langs veien, men jeg hadde ikke tid...
Først så trodde jeg dette var Selbusjøen, men neida... så kom ett vann til, men ikke det heller.. Da jeg langt om lenge kom til denne omtalte sjøen, var det aldri noe utsiktspunkt fra veien.
Passerte Eggafossen som er en laksefoss i Gaula... Jeg så ikke noen laks, jeg....

Kom opp til Steinkjær, måtte gjennom Trondheim, og jammen klarte jeg det, også.(liker ikke byer) ...og ned til Karivollen Overnattingssted i Melhus, som kanskje ikke svarte til forventningene. Men skal jo bare sove her... En lang dag er til ende.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar