torsdag 19. mai 2016

Dag 2 - 2016 Indre Sørland

Det var nesten så jeg fikk hjemlengsel til min tidligere naturhage på Baugerød, da jeg fikk se dette mangfoldet av løkblomstring. Mer eller mindre 'over alle hauger' !!! Jeg bare MÅTTE stoppe og forevige dette. Det var etter en god frokost på det ærverdige historiske Lillesand Hotel Norge, at jeg la turen ut mot Justøy kapell. Jeg hadde lagt opp dagens etappe for en gangs skyld, og satte nesa mot indre Sørland etterpå.
Jeg bruker NAF's Veibok som veiviser, bedre enn GPS, men det er vel fordi jeg er gammeldags. Idag kjørte jeg bl.a. på rv 41, fylkesveiene 401,405,403,454,461,455, det er bare å følge meg på kartet, Randesund, Birkeland, Oggevatn, Hornesund, Øvrebø, Marnardal, Mandal og Lindesnes. Hadde egentlig tenkt å ligge i Mandal, men den kom jeg hverken gjennom eller nesten ut av....så ble det Lindesnes . Dessverre stengte havtåka for utsikten.
Det bør vel være ett og annet kirkebilde på gloggen , også, siden turen hovedsakelig er en jakt etter kirker og kirkebygg. Høvåg Kirke nær Randesund har en helt spesiell historie/legende knyttet til seg.


Nordkapp og Slettnes fyr har jeg besøkt, om enn ikke samme år....
Lindesnes Fyr med dårlig utsikt....1 kommentar: