søndag 22. mai 2016

Dag 5 - 2016 Ventedag

På Jæren er det dagsregn på søndager.... om sommeren....ja, ja, det er kanskje ikke helt sommer, enda, men hvertfall forsommer. Da ble det to netter i denne flotte hytta på Ogra Camping. Med et frimerke av en Tv-skjerm fikk jeg med meg noen filmer, og i tillegg lest noen bøker... eller en bok ble det.

 Kl 17 stoppet regnet, og jeg tok en tur ut i sanddynene for å se disse surferne som hadde passert i løpet av ettermiddagen. Havet bruste, og jeg kunne nyte lyden av bølgene som slo mot ei laaang strand.
Disse unge guttene lå mest og vakte, om mulig ventet på store bølger... dette har jeg ikke greie på, men det var ikke mange som prøvde å stå på bretta sine...

Denne skjønne erteblomstlignende blomsten pyntet opp innimellom det stive grasset. Veldig sterk farge som pyntet opp sammen med noen stemorplanter her og der.

Et halvt eggeskall lå ved stien, men jeg har ikke greie på fugler, og så dem ikke, bare hørte dem.


En ung syklist satte opp teltet sitt ikke langt unna hytta mi. Jeg er kjempeglad for at jeg kan kjøre bil i stedet for å sykle. Han kom litt senere bort for å låne nøkkel til toalettanlegget, siden resepsjonen var stengt. Han var fra Hampshire i England, og skulle videre til Oslo og Malmø !!!

2 kommentarer:

  1. Min farmor var fra Jæren og skulle gjerne vært på hennes hjemsted: Bjørneli, eller Bjodnolia på jærsk

    SvarSlett