lørdag 21. juli 2018

Dag 10 - Halsa til Bardal 21.07.2018

En slik frokostutsikt var bare helt utrolig flott.


Og fiskebåtene lå klare for dagens fangst. Mange tyskere lå her og prøvde fiskelykken. Kvitbrygga Sjøhus i Halsa var et populært sted. Vi dro herfra retning syd. Ferga Forøy til Ågskardet hadde plass til oss. Underveis passerte vi Polarsirkelen. 


Vi kjøre mer eller mindre direkte til neste ferge Jektvik til Kilboghavn. Rett etter ferga, gikk en vei mot Tonnes. Vi bare kjørte, og veien stoppet ved Oscars Brygge. Her var det restaurant , og vi spiste nydelig mat. 


Vi fikk nesten leie rorbu, men så var den opptatt likevel. Da kjørte vi videre . 


Selv om varmedisen lå som en tåke, ble det i alle fall bilde av en spesiell fjelltopp ute i havgapet. 

Spesiell fjellformasjon. 

 Vi kjørte ut til Nesna, men der var det ingen ledig hytte til oss. Ferga kom, og vi kunne like gjerne ta den til Levang. Det var en campingplass i Levang, men vi kjørte videre. Tok veien til Bardal, som tidligere var et fergeleie. Her var det en campingvogn ledig for oss. Og vi som hadde blitt enige om at felles dusj og do var siste utvei !!!!


Jeg har en venninne som er født og oppvokst i Hemnesberget, som ligger på andre sida av fergeleiet. Jeg ringte henne og sa hvor vi var. Så ville tilfeldighetene at hun og noen vanner var på hytte rett i nærheten av oss. Vi kjørte bort, og fikk kaffe og en koselig prat. 

Denne gården kom hennes slekt fra.Skyene lå temmelig lavt over fjella rundt oss, men noe regn håper vi ikke at det blir. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar