onsdag 25. juli 2018

Dag 14 - Dombås til Skien 25.07.2018


Vi forlot Dombås Hotell i regnvær og 15 grader. Altså en HERLIG dag. Siden jeg synes Gudbrandsdalen er kjedelig, valgte vi å kjøre Valdresflye. Litt lenger, men pytt, pytt. 


Vi tok av i Otta, og kjørte mot Randen, og passerte dette irrgrønne Vågåvatnet. Vanskelig å få frem grønnfargen skikkelig. Opp fra Randen stiger det en del. Været ble bare bedre og bedre. 


Innover rett før Randen


Her sitter jeg ved Øvre Sjodalsvatnet. Hele Norge er pyntet i rosa i juli, takket være Geiteramsen. Den pynter utrolig vakkert opp overalt.
 


Besseggen og Knutshø synes litt til høyre i bildet. Mye biler og folk i fjellet. Det er alltid flott over Valdresflye. 

Veien ned mot Fagernes er liksom så kjent at en glemmer  å ta bilder. Varmen ble ganske påtrengende. Stoppet for lunsj i Fagernes, ellers gikk det fort unna. Ikke avskrekkende mye trafikk. Vi stoppet på Villfisken ved Sperillen. Jeg bare MÅTTE kjøpe med litt fisk hjem.  I Hokksund ble det 32 grader, og det var bare å grue seg til hjemkomsten. 

En flott tur mot nord har gått mot slutten. 350 mil er unnagjort. Fint vær og fine veier. 

Turen kostet sånn ca bensin 3500,- kr  overnatting 9200,- kr og ferger 1376 kr ….i tillegg kommer bompenger og mat. Når man deler på to, er det slett ikke verst for en tur på 14 dager. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar