mandag 23. juli 2018

Dag 12 - Brønnøysund til Overhalla 23.07.2018


Det var ikke noe å si på utsikten fra Thon Hotell Brønnøysund i dag morges. Torghatten og brua synes godt. Vi startet sørover på fv 17 til neste fergeleie Vennesund til  Holm. Videre til Foldereid, der vi tok fv 770 mot Rørvik.


Litt rart å ha vært i Brønnøysund og ikke ved Torghatten, men det regnte så smått, så det hadde ikke vært noen opplevelse for Svein. 


Noen husdyr så vi etter veien.


Vi stoppet i Kolvereid for litt matinnkjøp. og deretter  til Rørvik. Leita etter kirka, både med GPS og øyne, men ikke rart vi ikke fant den, for den var brent ned i 2012. Og som kjent tar det tid å få opp en ny !!!!! 
Jeg hadde oppdaget en ny ferge Hofles til Geisnes med tilhørende kirke på veien. Måtte vente 1 time på ferga, siden den ikke gikk så ofte. Kom over og fulgte veien til Salsbruket. Det var fint for Svein, for her kom sjefen hans og noen andre fra, siden han har jobbet på Hydro. 


Vi kjørte over Heia til Høylandet. Bare skog og myrer i mange mil. Ikke et hus å se. Kom ned i Høylandet, møtte fv 17, og fulgte den til Overhalla. Bjøra Camping lå jeg på for ett år siden. Ikke dusj og do , men klokka var blitt mange, og vi bare måtte stoppe. 500 kr hjalp på reisebudsjettet. Vi slappet av på en ellers veldig stille plass. Ikke mange gjester her. Enda det er rett ved Namsen laksefiske. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar