fredag 13. juli 2018

Dag 2 - Tretten til Røros 13.07.2018


Jeg tenkte litt på å bytte ut Skodaen, men..... Og ikke vet jeg hvorfor det er slik samling av amerikanske biler i Tretten. Vi bare måtte bortom og fotografere litt i dag morges. Det var noe tåke i morgentimene. Så ble det E6 til Ringebu, der vi tok veien over Venabygdfjellet. Anbefales. Været ble knall, og vi tok det med ro. Stoppet flere steder og kunne nyte NORGE. 


Flott med den gulhvite mosen som dekker det meste. 

Venabygdtrolla.

Ned til Atna Bru, der vi stoppet på Vannbruksmuseet. Der var det tilfeldigvis en utstilling av bilder av fosser fra hele Norge. I tillegg en fin samling av gamle gjenstander fra fløtning og skogbruk. 

Videre til Alvdal, der Ivo Caprino med sine figurer fra Flåklypa er samlet på et museum. Det kostet dyrt.... Veien gikk videre i mye regn. Rv 30 til Tolga, Os og Røros. Svein hadde registrert seg på airbnb.com og booket leilighet midt i gamlebyen. Prisen 825 kr var råbillig. Hyggelig vertskap. Vi skiftet, og gikk en tur på fredagens nattåpent.

Sjokolade fristelser finnes i Rondane. 
Her bodde vi

Og midt i gågata dukket min FBvenninne Linda fra Sogndalsøra opp. Hun var på ferietur med gode venner. Flaks at vi møttes. 

Og i morgen vet vi ikke hvor langt vi kjører. 2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig møte 🌞😎🌞 Klem fra Linda fra Sogndal 👍

    SvarSlett