lørdag 14. juni 2014

Ubeskrivelig vakkert

Det var nesten vemodig å forlate Batnfjordsøra, men veien går videre. Det er mer av Norge som kan ses og oppleves. Været kunne nesten ikke vært finere, ikke for varmt, perfekt kjørevær.
Det ble mye fjorder idag, og med blå himmel og blått hav, kan vel Norge ikke vise seg bedre fram. Noen av oss blir aldri mett. Kaffen smakte her ved Eresfjorden.

Med litt ramme rundt kunne dette sannelig presenteres på en utstilling, kanskje. Vakrere blir det ikke !!!
Ferjer hører til i norske fjorder, men ikke ofte å se.
Ikke engang i Åndalsnes lå det noe cruiseskip denne gang, men det var turistbusser med folk som fylte utestedene i det flotte været.
Å kjøre inn i et landskap som her, er som en drøm.... og det var nesten ikke biler på veiene. Tydelig at det er før den verste turistsesongen. Her går veien mot Trollstigen.
Om man ser nærmere sånn ca midt i bildet, så er det en bru over fossen. Ellers har denne veien 11 slyng , og er tildels både bratt og smal. Og her var det jammen noen andre turister også.
Imponerende veianlegg, mange år siden jeg var her.
Selv om murbygningen er nesten skjult i terrenget, så er det blitt veldig mye business. Noe av det vakre primitive er borte..
Så ble det stopp før Geiranger denne gang. Ledig hytte, sto det ved veien, og jeg lot meg friste. Kanskje det hadde blitt for mye med Geiranger i tillegg til denne fantastiske dagen. Hvert sekund har vært til å nyte, og da er det helt greit å kunne både legge seg og våkne til en ny dag midt i fjellheimen. Takk for idag.


1 kommentar: